HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Eurovízió 2013: Dánia győzött, ByeAlex a 10.

2013.05.19. 01:05 :: Elit

Dánia színeiben, Emmelie De Forest Only Teardrops című dalával nyerte a 2013-as Eurovíziós Dalfesztivált. ByeAlex nagy meglepetésre a 10. helyen végzett 84 ponttal. Ez több, mint a négyszerese annak, amit a Compact Disco vagy Wolf Kati kapott. Érdekesség, hogy Magyarországnak ez volt a 11. fesztiválja, ByeAlexnél csak Rúzsa Magdi és Bayer Friderika végzett előbb, így ByeAlex az eddigi legeredményesebb magyar férfi indulója címet is elnyerte ma este. Legtöbb, 12 pontot egyedül Németországtól kaptunk, de Svájc és Finnország is elég magas pontszámmal jutalmazta a magyar indulót. Szomszédos országról inkább nem nyilatkoznék. Szimpátia szavazás ide vagy oda, de hogy Romániától, Szerbiától, Ausztriától 0 pont?

Jövőre tehát Koppenhága ad otthont a két elődöntőnek és a finálénak. Magyar csapatnak hatalmas gratuláció, szerintem senki nem gondolta volna, hogy ByeAlex ilyen szép helyezést ér el végül. Talán jobb is, ha mi itthonról nem szavazhattunk rá…

Szólj hozzá!

Címkék: zene TV Eurovízió

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr715306565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása