HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Eurovízió 2013: Finálé ma este!

2013.05.18. 15:16 :: Elit

Ma este 21 órakor megkezdődik a 2013-as Eurovíziós dalfesztivál grandiózus fináléja a malmői arénában. Az este házigazdái Petra Mede és a 2011-es svéd induló Eric Saade lesznek (utóbbi a lihegőből tudósít).

A döntő, a 26 finalista ország bevonulásával kezdődik, mindegyiket a saját országuk zászlajával vezetnek be. Egy hatalmas lepke kialakulásának a szemtanúi is lehetünk, ahogy pedig véget ér az átváltozása, először hallhatjuk az Eurovízió himnuszát, melyet az ABBA-ból Benny Anderson és Björn Ulvaeus, valamint Avicii komponált. Este folyamán fellép a tavalyi győztes, Loreen is.

Magyarország képviseletében ByeAlex 17.-ként fog színpadra lépni. Döntő sorrendjéről már korábban írtam.

20130518_eu1.jpg

Műsor az elődöntőkhöz képest jóval hosszabb lesz, körülbelül fél 1-kor fog véget érni. Ekkora már tudni fogjuk, ki lett a győztes és ByeAlex hányadik helyen végzett.

Szólj hozzá!

Címkék: zene svédek TV Eurovízió

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr725306061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása