HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Új klip: Selena Gomez - Come & Get It

2013.05.08. 14:30 :: Elit

Megérkezett az év egyik legfüllbemászóbb dalának videoklipje. Selena a kisfilmben vízben lebeg, fűben rohangál, majd az élő fellépésekről ismert Bollywood-i koreográfia is megjelenik. Képi világ számomra Rihanna Only Girl (In the world) videóját juttatja eszembe, ez azonban a közös rendezőnek köszönhető. Anthony Mandler nevéhez fűződik továbbá Nicki Minaj Starships vagy Cheryl Cole Call My Name kisfilmje is.

Selana az MTV-nek elárulta, hogy klipforgatáson nagyon izgult, de szerinte ez lett az eddigi legjobb klipje.

"Remek emberekkel dolgoztam a forgatáson, videoklip pedig csodálatosan néz ki, a ruhák mesések. Az egész koncepció a föld, a víz és a tűz eleme köré épül, nagyon "földi". Ezt képviseli maga a dal is. Nagyon örülök, hogy ezt kitudtuk hozni belőle."- fűzte még hozzá az énekesnő.

Szólj hozzá!

Címkék: zene Selena Gomez

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr415288091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása