HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Trónok harca: 3x06 The Climb

2013.05.06. 20:27 :: Elit

I can almost see it. That dream I'm dreaming..Hoppá, ez nem egy Miley Cyrus poszt.

vlcsnap-2013-05-06-20h16m00s141.png

Részről kialakult felemás vélemények közül, én a „tetszett, jó rész volt” oldalra teszem le a voksomat. Nagyon hosszúnak tűnt, de szerencsére nem a negatívumok lassították le, hanem a jók mélyítették el. (Végére már azt se tudtam. mi történt az első felében…)

Sam, Bran része mellett elmennék bővebb taglalás nélkül, mert sok mindent nem adtak hozzá a történethez, inkább ilyen megmutatjuk a közönségnek, hogy még ők is élnek-típusú bevágások. De ez megszokott, ha Trónok harcát nézünk.

Jon és Ygritte jelenetei akár egy szerelmes film. Abból is a rosszabbik, dél-amerikai verzió. Pedig mindkettő a kedvencem, de az epizód végére a legjobb kifejezés egyértelműen a giccs. Már csak a zsebkendőt nem találtam.

Arya-szála viszont hozott újdonságot a könyvet már olvasóknak is. Mikor megjelent a Vörös Asszony, csak egy kicsit esett le az állam. Mi lesz Gendryvel? Feláldozzák? Vagy bízonyíték lesz Lannisterek vérfertőzésére? Meglátjuk. Ez most számomra is izgalmas lesz.

vlcsnap-2013-05-06-20h16m11s0.png
Theon-t kár volt mutatni, mert csak becsukott szemmel bírtam végignézni kínzását. Kérdés itt is, hogy ki kínozza? (Követik a könyvet vagy változtatnak rajta?)

Két kiemelkedő jelenetet is megemlítenék. Az első, Tywin Lannister és a Töviskirálynő kifinomult szóváltása, melyen jól szórakoztam. Másik meg Kisujj monológja a létráról. Itt talán az alá bevágott jelenetekbe ütköztem bele. Ez a Joffrey…

vlcsnap-2013-05-06-20h16m47s103.png

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr965285322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása