HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Trónok harca: 3x04 And Now His Watch is Ended

2013.04.22. 13:56 :: Elit

vlcsnap-2013-04-22-12h54m47s123.png

Ez a rész végre ismét elérte azt a szintet, amit megszoktam a Trónok harcától. Most nem panaszkodhatok én sem. Khaleesi zárójelenete talán az egyik legjobb volt eddig a sorozatban. Látottak mellé a zeneválasztás is csillagos ötös. A kettő együtt olyat nyújtott, amit néha csak a mozifilmek tudnak. Nézzük a többieket:

  • Érdekes látni, hogyan lett az ellenszenves Jaime-ből az egyik legszerencsétlenebb karakter, aki még sajnálatot is ki tud sajtolni a nézőkből. Igazi dráma. Brienne-nel való közös jelenetei viszik előre többek közt a sorozatot továbbra is.
  • Viszont Cersei szenvedését, egy helyben való őrlődését öröm nézni. Kiváló ellenfelére lelt a Tyrell-ek személyében. Feszültséget át tudják adni rendesen. Töviskirálynő megformálója az egyik legjobb színésznő a sorozatban.  
  • Tyrion-t továbbra sem tudom mire méltatni...
  • Bran-t sem hagyták ki a készítők ez alkalommal, de felesleges volt vele még azt a két percet is kitölteni.
  • Theon szálát is jól megcsavarták. Menekülése az előző részben is jól meg lett csinálva, de az i-re a pontot ez az epizód tette fel. Szenvedhet még egy darabig, de legalább már magának beismerte, hogy hibázott, amikor az "igazi" családja ellene lépett fel.
  • Éjjeli őrséggel történtek mellett sem szabad elmenni, habár kicsit hamar lezavarták. De a feszültség már a múlt héten is meg volt, így sejthettük, lesz itt még baj. Gondolom ezután inkább csak Sam-re fognak a készítők koncentrálni.
  • Sansa-ra is mik várnak?
  • Arya jelente is biztos jobban érdekelt volna, ha nem ismerném a könyvet. Lehet az egész eddigi csalódottságaimnak a könyv az oka?!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sorozat TV Trónok harca

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr615239113

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trónok harca - Leváltották a mélynövésű kormányfőt 2013.04.26. 09:13:26

Legutóbbi kampánykörképünkben az Észak-Westerosban megnyilvánuló erőpolitikát láthattuk. A most vizsgált délebbi országrészben a politika a finomságról és óvatosságról, tapogatózásról és helyezkedésről, vagyis a diplomáciáról is szól. A közelmúlt fő h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása