HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Glee: Siker zenei piacon is

2013.04.21. 22:10 :: Elit

Nyilván egy TV műsorban, ahol minden adásban elhangzik négy vagy öt dal, nagy pénzeket lehet kaszálni azzal, ha meg is jelentetik őket. Ezzel próbálkozott a Smash vagy a Nashville gyártója is, de olyan sikereket elérni egyiknek sem sikerült, mint a pár napja további két évadra berendelt Glee-nek. Négy évad alatt dalaikból 53 millió példányt töltöttek le hivatalos online zeneáruházakból, és 13 millió lemezt adtak el világszerte. Több mint kétszázszor szerepeltek a Billboard Hot 100-as listáján, ezzel megdöntve a korábbi csúcstartók Elvis Presley, Beatles és James Brown rekordjait.

Sorozatban a feldolgozások mellett már elhangoztak saját dalok is, ilyen például az alább belinkelt Loser Like Me (meg sem említem, hogy producere Dr. Luke ennek is)..

Szólj hozzá!

Címkék: zene sorozat TV Glee

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr55238286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása