HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Új zene: ByeAlex - One for Me

2013.04.19. 22:59 :: Elit

Hihetetlen, de kevesebb, mint egy hónap múlva kezdetét veszi az Eurovíziós-dalfesztivál. Ezt a magyar versenyző, ByeAlex is biztos tudja, legalábbis reméljük. Kiadója ma megjelentette a dal angol nyelvű változatát, melynek dalszövegét Johnny K. Palmer írta. Így már a többi ország képviselője igazából megtudhatja, mivel is áll szemben. (Angolul éneklő ByeAlex még arra is jó, hogy az ember rájöjjön, hogy ehhez képest a Kedvesem még egy elég hallgatható dal, ha az embernek van füldugója).

ByeAlex a versenyen magyarul fog énekelni. A dal utolsó pár sorát szerette volna svédül énekelni, de jó magyar szokáshoz híven, valamiért ezt a verziót nem tudták elküldeni az Eurovízió Bizottságának, mert a határidő lejárt. Ezek a fránya szabályok…

Szólj hozzá!

Címkék: zene Eurovízió nemelit

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr315235761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása