HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

2015-től minden évben Star Wars-film a mozikban

2013.04.18. 23:14 :: Elit

Tegnap a CinemaCon keretén belül a Disney fejesei elárulták, hogy a Star Wars rajongói 2015-től kezdve egészen 2020-ig minden évben jegyet válthatnak a mozik kasszáinál. Először J.J. Abrams által rendezett 7. részt láthatjuk majd 2015 nyarán, majd az új trilógia következő két részét minden második évben. De minden egyes rész között megjelenik egy spinoff film is, amely csak egy-egy karakterre fog koncentrálni. Entertainment Weekly információi szerint saját filmet kaphat a fiatalkori Han Solo, Boba Fett, de Yoda mester is.

Az biztos, hogy 2015-ben mi sem, de a Disney sem unatkozni. Főleg ami a pénzszámolást illeti. Hiszen a Bosszúállók 2. része is ekkor érkezik. Bőven mindkettő meghozza majd a milliárdos bevételt.

Új Star Wars filmtől pedig nagyobb hisztériát várok, mint ami a Baljós árnyak előtt volt. Az biztos, hogy a nép csődülni fog, már ha abból indulunk ki, hogy lassan négy generációt megért a történet. Két karakter visszatérésében biztos vagyok: R2-D2 és C-3PO, mert nélkülük nincs SW film!

20130418_sw.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi Star Wars

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr915234061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása