HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Érdekesség: Madonna - Hiányzó Confessions klip

2013.03.28. 22:55 :: Elit

Kevesen tudják, hogy Madonna Magyarországon is kétszeres platina lemezéről eredetileg nem is a Get Together lett volna a harmadik kislemez. Hanem az önmagának kérdéseket feltevő How HighBloodshy & Avant szerzeménye két korábbi, a Music albumon található Nobody's Perfect és I Deserve It dalokra is utal. No de a cikk lényege nem ez..hanem, hogy milyen is lett volna a klipje. Még a Confessions turné kezdete előtt megjelent volna, hiszen a klipben főleg háttérmunkálatokat mutattak volna, hogyan is készül fel az énekesnő egy-egy nagy koncert előtt, három jelenetben. Az egyik kiszivárgott terven azt láthatjuk, ami a sminkszobában zajlott volna. A kisfilm végén Madonna megjelenik a közönség előtt, megerősítve azt, hogy bármennyire is néha megerőltető az élete, mégis megéri neki színpadra állni, mert végül is ezért küzdött megannyi éven át.

hh_conceptske001.jpg

Hogy miért is nem valósult meg? Egyrészt a Warner közbe szólt, hogy kislemeznek ők a Get Together-t akarják (ami végül csak Magyarországon és Spanyolországban tudta megszerezni az első helyet hivatalos slágerlistán). Másrészt Madonnára rájött a politikázhatnék, és inkább a turnén látható Sorry Remix videó átvezetőre fordította gondolatait. Illetve az sem mellékes, hogy a turnén végül előadásra sem került a How High.

Szólj hozzá!

Címkék: Madonna

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr505179028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása