HTML doboz

Elérhetőség

flogo.jpgat-sign-paper-clip-extralarge.jpg

Érdekesség: Black Madonna

2013.03.26. 01:05 :: Elit

Az első Secret project előzetesben egy feketére festett arcú egyént láthattunk, kinek szemei kacikáznak ide-oda. Mitől lesz nekünk ez érdekes? Attól, hogy Madonna 2008-as Hard Candy albumának egyik kezdetleges koncepciója is nagyon-nagyon hasonló volt.

Az énekesnő akkortájt így nyilatkozott a Rolling Stone magazinnak:
"Steven Klein készítette az album borítóját, az arcomat pedig saját magam festettem be feketére. Csak a szám volt piros, meg persze a szemem fehér. Ez csak játék lett volna szavakkal. Hallottak már Fekete Madonnáról? Pár pillanatig jó ötletnek tartottam, hogy ez legyen az album címe. De aztán rájöttem, hogy valószínűleg a Föld lakóinak 25 %-a értené meg a lényeget, vagy talán még kevesebb. Egyszerűen nem érte volna meg. Mindig ez van velem, az ötleteim mindig kiütik a mércét a Richter-skálán. Pont ezért van mellettem olyan remek ember, mint Guy Oseary, aki figyel és rám szól "Nem, ezt te nem csinálod meg!".

Az album végül a Hard Candy nevet kapta meg, bár a koncepció itt sem volt egyértelmű. (Érdekes módon pár évvel ezelőtt, amikor több fel nem használt kép is kiszivárgott, pont ez a sorozat maradt ki) Aztán 2009-ben a francia Vogue magazinban újra előjött a koncepció: fehér nő-feketére festve. A fotós nem meglepő módon Steven Klein volt. Modell Lara Stone volt.

20130326_blacmma.jpgVajon Klein kezd kifutni az ötletekből?!

Szólj hozzá!

Címkék: zene Madonna Secret project Steven Klein

A bejegyzés trackback címe:

https://elitcimlap.blog.hu/api/trackback/id/tr165171827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása